dinsdag 14 mei 2013

Afgeknipte spijkerbroek

Wat doe je als je kind uit de spijkerbroek is gegroeid en/of de spijkerbroek ernstige vormen van slijtage vertoont? Juist: je knipt hem af. Je hebt meteen een handige speelbroek voor de zomer (die zal toch wel al eens in aantocht zijn??). Maar ja, de hebt dan wel een heel doorsnee standaard afgeknipte spijkerbroek.

Ik vond een oude, versleten, te korte Hello Kitty spijkerbroek. Ooit helemaal 'cool', maar nu afgedankt. Het ideale exemplaar voor een doorsnee afgeknipte spijkerbroek. Het verstelelastiek in de taille had het begeven, dus dat moest nog wel even gefixt worden. Gelukkig is zoiets gewoon bij de HEMA te koop, dus moest de broek niet ingenomen worden, gewoon een nieuw verstelelastiekje er door en klaar. Broek afknippen, een beetje rafelen... Klaar...?


Nee, niet klaar. Uit wat restjes stof heb ik wat bloemetjes geknipt en deze heb ik er met de hand opgenaaid / geborduurd. 't Was even een priegelwerk, maar het resultaat is toch een heel schattige afgeknipte spijkerbroek. Eigenlijk veel leuker als de Hello Kitty broek die hij ooit was...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! - Thank you for leaving a reply!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...