vrijdag 13 november 2015

Gewonnen - Won

Ik win nooit iets. Aan spelletjes die voor het grootste deel op geluk gebaseerd zijn, hoef ik niet mee te doen, ik verlies. Dat was 'vroeger' al zo en dat is nog steeds zo. Meedoen aan give-aways deed ik eigenlijk niet meer. Ik win toch nooit. Alleen als ik iets voorbij zie komen op een blog die ik volg en wat ik ook echt heel leuk vind doe ik nog wel mee. Maar dan meer voor het idee. Ik verwacht niet dat ik iets win. Nee, mijn geluk zit in de liefde, niet in het spel :)

Wat schetste mijn verbazing. In 2 weken tijd, won ik 2 give-aways! Eentje van Pienkel en een van Happy In Red. Bij de give-away van Pienkel koos ik voor dit patroon en bij de give-away van Happy In Red koos ik voor pakket 3. Gisteren kwam het pakketje binnen. Ik ben nu in de afrondende fase van de deken voor Y (waar ik in februari aan begon!!), dus die maak ik eerst af. Er ligt ook nog een deken voor mijn neefje te wachten. Ik denk dat ik straks weer aan twee projecten zit te werken ;)

Nienke en Esther, bedankt voor de cadeaus. Ik ben er heel blij mee. De resultaten zullen hier vanzelf voorbij komen :)

I never win anything. I don't have to join games which are mainly based on luck, I know I'll lose. This was the case when I was younger and it still is. I stoped joining give-aways, 'couse I never win. I make an exeption for give-aways which I realy like and are on blogs I follow. And than I just join for the idea. I don't expect to win. No, my luck is in love, not in the game :)

To my surprise I won 2 give-aways in about 2 weeks time! One by Pienkel and one by Happy In Red. I choosed this pattern at Pienkels give-away and kit 3 at Happy In Red's give-away. Yesterday the parcel arrived. I'm finishing Y's blanket right now (started it in februari!!). When it's finished there is a blanket for my nephew waiting to be finished. I'll guess I'm working on two projects at once again ;).

Nienke and Esther, thanks for the presents. I'm realy happy with them. You'll see the results over here when the projects are finised :)

6 opmerkingen:

 1. Mooie prijs! Ben benieuwd naar wat je ermee gaat maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben van plan deze tas te maken: http://happyinred.blogspot.nl/2015/10/free-crochet-pattern-grocery-bag-in-linen-stitch.html
   (in NL mogen winkeliers vanaf 1-1-2016 geen plastic zakjes meer weggeven, een boodschappentas is dan handig ;) )

   Verwijderen
 2. Woohoo!! Fijn dat je er blij mee bent, laar het weten hoor als de tas af is (en dat van die 5 onafgemaakte projecten.... dat ken ik op dit moment maar al te goed, ha!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, de bodem is inmiddels af :) Haakt lekker weg dit patroon. Je ziet het wel verschijnen ;)

   Verwijderen
 3. Yay! I'm so happy for you! Have so much fun with them ��

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! - Thank you for leaving a reply!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...